• De opkomst en populariteit van de Stanley Quencher

  De opkomst en populariteit van de Stanley Quencher

  Wie regelmatig tijd doorbrengt op TikTok, heeft hem al voorbij zien komen. De Stanley Quencher tumbler 40oz is een ware trend. Hij is zo populair dat hij regelmatig uitverkocht is. Maar wat maakt het dat er zo’n grote vraag is naar de Stanley Quencher? Wij zetten het voor je op een rijtje.

  Een duurzaam Stanley-product

  Voor Stanley is duurzaamheid een van de belangrijkste eigenschappen die zij hun producten kunnen geven. Dat is niet anders bij de Stanley Quencher Tumbler. Hij is gemaakt om lang mee te gaan, wat ook nog eens fijn voor jouw portemonnee is.

  De drinkbeker heeft een dubbelwandige vacuüm isolatie en is gemaakt van 90% gerecycled 18/8 roestvrij staal. Hierdoor is de Stanley Quencher heel sterk en geschikt voor veelvuldig gebruik. Stanley geeft niet voor niets een levenslange garantie mee: Built for Life.

  Het ergonomische handvat van de Stanley Quencher tumbler 40 oz is gemaakt van gripvaste siliconen, waardoor het aanvoelt als fluweel. Bovendien is de beker BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig.

  De Stanley Quencher voor veelzijdig gebruik

  De Stanley Travel Quencher is niet zomaar een drinkbeker. Dankzij het draaibare deksel en de dubbele wand is de beker op verschillende manieren te gebruiken. Zo heeft het deksel drie standen:

  1. Een rietjesopening met een afdichting, zodat het rietje op zijn plaats blijft en er geen drinken lekt. Natuurlijk is het herbruikbare rietje bijgevoegd.
  2. Een drinkopening waardoor je ook direct uit de beker kan drinken.
  3. Volledig afgesloten, waarmee de Stanley Quencher lekvrij is.

  De beker is voor zowel warm als koud drinken gebruiken dankzij de dubbelwandige vacuüm isolatie. Warme dranken blijven tot wel zeven uur warm en koude dranken blijven tot wel 11 uur koud. Heb je er nog ijs aan toegevoegd, dan houdt de Stanley Quencher Tumbler het zelfs tot 2 dagen koud!
  Ook aan de auto is gedacht. De beker heeft een smalle bodem, waardoor hij in de bekerhouder van bijna elke auto past.

  Oftewel, een beker die voor alle situaties geschikt is om gehydrateerd te blijven.

  Het oog wil ook wat

  Het is natuurlijk altijd fijn om een kwalitatief en duurzaam product te hebben. Maar het oog wil ook wat. Daar heeft Stanley zeker aan gedacht. De Stanley Quencher Tumbler 40 oz heeft een leuke vorm en komt in diverse mooie kleuren met een glanzende of matte afwerking. Zo is er altijd een beker die bij jouw outfit past.

  De Stanley Quencher is bovendien verkrijgbaar in vier verschillende maten: 14 oz (0,40L), 20 oz (0,56L), 30 oz (0,85L) en 40 oz (1,13L).

  De Stanley Quencher tumbler helaas nog niet in Europa

  We begrijpen dat we je nu helemaal enthousiast hebben gemaakt en dat je in de startblokken staat om de beker te bestellen. Maar helaas is de Stanley Quencher op dit moment nog niet in Europa verkrijgbaar. Wanneer dit wel gaat gebeuren is niet bekend, maar zodra het wel kan, dan is de Stanley Quencher Tumbler 40 oz ook bij ons verkrijgbaar.

  De Stanley IceFlow Flip Straw Tumbler een goed alternatief

  Gelukkig is ons Stanley-assortiment groot genoeg om je een goed alternatief te bieden.

  De Stanley The IceFlow Flip Straw Tumbler heeft ongeveer dezelfde vorm als de Stanley Quencher en komt in minstens net zo leuke kleuren. Verder is de IceFlow Flip Straw Tumbler volledig lekvrij, van hetzelfde duurzame materiaal gemaakt en heeft dezelfde garantie.

  Het verschil met de Quencher is dat bij de IceFlow Flip Straw Tumbler het rietje vast zit aan de beker. Deze klap je in het deksel in. Verder heeft de beker het handvat aan het deksel in plaats van aan de zijkant en is hij alleen geschikt voor koude dranken (tot 12 uur koud).

  Wij helpen je graag

  Naast de drinkbekers die in deze blog genoemd zijn, hebben wij natuurlijk nog veel meer Stanley-producten in ons assortiment. Je kan alles hier bekijken.

  Twijfel je welke drinkfles of -beker voor jouw favoriete activiteiten het meest geschikt is? Onze medewerkers helpen je graag. Kom gerust langs in onze winkel in Alblasserdam om alle Stanley-producten te bekijken. De koffie staat voor je klaar!