• Zakelijke bestellingen Stanley

  Bent u bedrijfsmatig op zoek naar duurzame producten voor het eten en drinken in de buitenlucht? Dan kunnen wij u van dienst zijn! Of het nu gaat om 1 foodjar of 100 thermosflessen, met of zonder bedrukking, wij zorgen er graag voor.

  Kleine en grote bestellingen

  U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote bestellingen. We hebben ervaring met de levering van honderden producten. Maar ook voor de levering van één Stanleyproduct, spannen wij ons net zozeer in. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder het betalen op rekening of middels een betaalverzoek. Samen kiezen we de best passende mogelijkheid.
  StanleySpecialist is onderdeel van Antilope Outdoor. Dus ook voor andere outdoorproducten kunt u bij ons terecht.

  De oplossing voor wegwerp(koffie)bekers

  De producten van Stanley zijn de oplossing voor wegwerp(koffie)bekers. Vanaf 1 januari 2024 mogen Single Used Plastic producten niet meer gebruikt worden. Daar hebben we een hele mooie oplossing voor bedacht: gepersonaliseerde bekers, mokken en drinkflessen. Handig om te gebruiken en leuk om weg te geven. 
  Bekijk hier de volledige brochure. Wilt u de brochure downloaden in PDF? Klik dan hier.

  Bedrukken of graveren

  Wilt u het product bedrukken of graveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrukken en graveren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Maar ook voor andere specifieke wensen gaan wij graag met u in gesprek.

  Kortom, heeft u een idee, vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk hieronder ook eens wat wij al gedaan hebben voor andere bedrijven.

  Onze 8 servicepunten

  1. Voldoende voorraad: we hebben altijd Stanleyproducten op voorraad. Bij onze leverancier hebben we ook altijd afroep voorraad tot onze beschikking. Mocht dat niet voldoende zijn dan kunnen we de producten bestellen of een geschikt alternatief aanbieden.
  2. Klantenservice doen we zelf en er neemt altijd iemand met verstand van zaken de telefoon aan. We reageren op vragen altijd binnen 1 werkdag.
  3. Bestelwebsite: we bieden desgewenst een uitgebreide online bestelomgeving aan waarop medewerkers kunnen inloggen en waarop eventueel budgetten, maatvoeringen en levertijden aangegeven kunnen worden.
  4. Techniek: mochten de systemen daarom vragen dan kunnen we altijd product exports en bestelimports geautomatiseerd laten verlopen. We hebben een ICT’er in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen.
  5. Facturatie: we denken graag met u mee in een manier waarop de facturatie optimaal verloopt. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder het betalen op rekening of middels een betaalverzoek. We kunnen eventueel ook werken met maandfacturen of aansluiten op het huidige systeem wat u gebruikt. Samen kiezen we de best passende mogelijkheid.
  6. Grote hoeveelheden: we hebben ervaring met het leveren van grotere hoeveelheden.
  7. Specifieke wensen? we kunnen ook zorg dragen voor producten die niet op onze website te vinden zijn .
  8. Personaliseren is mogelijk: aanbrengen van uitingen, zoals uw logo of slogan op de producten verzorgen we ook volledig.

  Deze bedrijven gingen u voor:

  Direct contact, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn onze basiseigenschappen en redenen waarom we naar volle tevredenheid bedrijven en organisaties hebben mogen helpen met de juiste producten.

  Aan onder andere de volgende bedrijven mochten wij onze producten en diensten leveren:

  We krijgen vaak leuke reacties terug van klanten, zoals hieronder:

  Beste,

  Hierbij laat ik graag weten dat de bestelling goed toegekomen is. Nu zitten ze nog in de doos. Morgen worden ze als geschenk uitgedeeld aan het personeel. Ben benieuwd naar hun reactie.
  Dank je wel om dit in een zo korte tijdspanne voor ons geregeld te krijgen. Jullie verdienen een schouderklopje.

  Nogmaals dank je wel.

  Kunnen wij u binnenkort van dienst zijn?

  Met hartelijke groet,

  Team StanleySpecialist


  *StanleySpecialist is onderdeel van Antilope Outdoor


  Onze hardlopers

  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.