• Over StanleySpecialist

  Wij van StanleySpecialist zorgen ervoor dat tijdens uw outdooractiviteit uw koffie warm blijft en uw water koel blijft. StanleySpecialist is namelijk dé plek voor de aankoop van Stanleyproducten. Stanley heeft doordachte oplossingen om uw warme dingen warm en uw koude dingen koud te houden. Alle artikelen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan, duurzaam voor het milieu en voor uw portemonnee.

  Stanley stelt hoge eisen aan de kwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van de producten. Hoogwaardig roestvrij staal van keukenkwaliteit is het belangrijkste materiaal dat ze gebruiken.

  StanleySpecialist is onderdeel van Antilope Outdoor

  Voor een volledige fiets-, wandel- of lichtgewicht uitrusting kunt u bij Antilope Outdoor terecht. Kijk voor meer informatie op www.antilopeoutdoor.nl.

  De duurzame flessen, potten, kookgerei en meer van Stanley kunnen hierbij niet ontbreken. Wij bieden u de producten van Stanley graag via deze website aan.

  StanleySpecialist, een onderdeel van Antilope Outdoor

  Cortgene 7
  2951 EA Alblasserdam

  Telefoonnummer: 078 – 76 01 804
  E-mailadres: info@stanleyspecialist.nl

  KvK-nummer: 56819390
  Btw-identificatienummer: NL852316562B01

  Onze andere webshops

  Dankzij onze brede outdoor-ervaring kunnen wij u als klant voorzien van het juiste advies. Dit doen wij in onze fysieke winkel, maar ook online via diverse webshops waarmee we ons specialiseren in een specifiek merk. De volgende webshops zijn onderdeel van Antilope Outdoor:

  Antilope OutdoorEen breed assortiment wandelschoenen, outdoorkleding, rugtassen en andere wandelaccessoires.
  BarebonesStoreBarebones staat voor duurzame en hoogwaardige outdoorartikelen met een functioneel design.
  LezyneStoreLezyne heeft een groot assortiment kwalitatieve en betrouwbare fietsaccessoires.
  WoolpowerStoreMet de kleding van Woolpower blijft u dankzij zacht Merinowol warm tijdens elk avontuur dat u te wachten staat. 
  WandelbroekenSpecialistWandelbroekenSpecialist is de plek om uw ideale wandelbroek in verschillende soorten en maten te kopen.

  Vriendelijke groet en tot ziens!
  Lida & Evert

  Onze hardlopers

  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.