• Waarom Stanley?

  Bent u op zoek naar duurzame producten voor het eten en drinken in de buitenlucht? Een thermosfles, foodjar of kookset dat uw hele leven lang mee gaat? Dan bent u bij Stanley aan het juiste adres.

  Het ontstaan van Stanley

  Het merk Stanley heeft een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Uitvinder William Stanley Jr. veranderde voorgoed de manier waarop warme dranken werden geconsumeerd. In 1913 smolt hij vacuümisolatie en de kracht van staal samen in één draagbare fles en vond zo de volledig stalen vacuümfles uit die we vandaag de dag kennen en waarderen. In de eeuw die sindsdien is verstreken, is zijn vacuümfles getransformeerd van concept tot icoon en is hij een essentieel onderdeel geworden van werkdagen, roadtrips en outdoor avonturen.

  Gemaakt voor het leven

  Het tijdloze design houdt de Stanleyproducten jaar na jaar relevant, van generatie op generatie. Al meer dan een eeuw ontwikkelt Stanley sterke flessen, potten, kookgerei en meer. Met het doel dat u uw Stanley nooit hoeft weg te gooien. Hoogwaardig roestvrij staal van keukenkwaliteit is het belangrijkste materiaal dat Stanley gebruikt. Roestvrij staal is niet alleen uiterst duurzaam, maar is ook een van de meest recyclebare materialen die er zijn.

  Of het nu gaat om uw ochtendkoffie, een middagpauze, of een welverdiend campingdiner, Stanley voorziet u van producten die u niet in de steek laten en nooit weggegooid hoeven te worden. Duurzame, herbruikbare spullen die van generatie op generatie worden doorgegeven, betekenen minder afval op de vuilnisbelt, en dat is iets waar we achter staan.

  Als uw Stanley slijtage vertoont, kunt u uw trouwe metgezel opknappen en nieuw leven inblazen met vervangingsonderdelen en onze garantieservices.

  Duurzaam voor het milieu en uw portemonnee

  Door producten van Stanley te gebruiken draagt u bij aan het verminderen van wegwerpartikelen, zoals papieren bekertjes, plastic flessen en rietjes. Jaarlijks belanden er miljoenen kilo’s aan plastic, waaronder wegwerpflesjes, in de natuur, met alle gevolgen van dien voor het dierleven en het ecosysteem. Als natuurliefhebbers en -beheerders van deze planeet is het een leidraad voor Stanley om een betere wereld te creëren.

  Onze hardlopers

  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.